Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Prepoznajete li u ovoj djevojčici domaću glumicu?

Autor A.P.
Autor A.P.

Na svom Instagramu podijelila je fotografiju iz djetinjstva

Domaća glumica televizijska i kazališna glumica, Ornela Vištica od svojih je malih nogu imala jednu želju - biti srčana i visoka kao njezin ujak. Povodom njegovog rođendana, na svom Instagram profilu objavila je dvije fotografije, obje snimljene u društvu ujaka od kojih jedna datira iz njezinog djetinjstva, dok je druga snimljena nedavno. 

Sudeći prema fotografiji na kojoj Ornela pozira kao malena djevojčica, čini se kako joj se želja bar što se tiče visine ostvarila. Ipak, ono što se nije promijenilo zasigurno je ljubav prema crvenoj boji na što upućuje činjenica da je Ornela u obje prilike odjevena u crveno crnu kombinaciju. 

U opisu fotografije, Ornela je svom ujaku napisala dirljivu čestitku: 'Kao dijete sam željela jednog dana biti srčana i visoka kao moj ujak. Voljela sam njegovu društvenost i njegovu šutnju kad gledamo filmove. Divila sam se njegovom pogledu prema ujni i tako već 30 godina! Ujko, sretan ti rođendan, da se dugo još smiješ najglasnije za stolom!'. 

Ovim postom Ornela je još jednom pokazala koliko joj je bitna obitelj te podrška koju od nje dobiva. Nerijetko je se sjeti u svojim postovima, koji su puni divnih uspomena i sjećanja. Tako se nedavno poznata glumica prisjetila svoje bake. 'Kad vidim ruže u vrtu uvijek se sjetim moje bake. Često mi je govorila kako se pravo bogatstvo krije u cvijeću. Danas, mogu reći da je za mene bilo bogatstvo što me odgajala. Zahvalna sam joj na svemu što me naučila u prvih 12 godina života', napisala je nedavno.


Najčitanije

Najnovije