Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikolina Pišek objavom naljutila obožavatelja

Autor L.A.

Vodireljica nije previše marila za komentare

 Izvor: Arhiva

Nikolina Pišek Ristović često sa svojim obožavateljima dijeli trenutke iz života na svom Instagram profilu pa je i ovoga puta podijelila emotivan trenutak koji je obilježio njezin privatni život. Novu objavu posvetila je suprugu, Vidoju Ristoviću kako bi obilježila petu godišnjicu braka, a uz fotografiju na kojoj se nalazi lijepa voditeljica, napisala je - 'Ti nisi heroj, niti sam ja lijepa, ali možemo živjeti sretno do kraja života'.

Voditeljica je to napisala na engleskom jeziku, a to je jako razljutilo njezinog pratitelja koji joj je poručio da se radije izražava na srpskom: 'Ako si iz Hrvatske, to ne znači da moraš na engleskom pisati objave, neki razumiju, neki ne. Ja razumijem i engleski i hrvatski, ali dušo, živiš u Srbiji, udata za Srbina, nauči nakon toliko godina srpski jezik, sličan je tvom samo bez IJE. To ti je savjet i nitko te više neće šutnuti s bilo koje TV kuće. Lakše će ti biti zbog posla, vjeruj mi', napisao joj je pratitelj. Mnogi su joj stali u obranu te poručili ljutitom obožavatelju da ne komentira gluposti, a onima koji 'nisu razumjeli' Nikolina je flegmatično odgovorila 'bila nam je godišnjica...' i tako opet pokazala da ne mari previše za tuđe komentare.

Nikolina i Vidoje jedno su drugom rekli 'Da' 4. rujna 2013. godine na raskošnom vjenčanju u Monte Carlu. Ono što mnogi pamte je i to da Nikolina nije nosila klasičnu vjenčanicu, već bajkovitu večernju haljinu koja se odlično uklapala u samo okružje luksuznog hotela. Iako se zbog ljubavi Nikolina preselila u Beograd, koristi svaku priliku kako bi posjetila Zagreb. Da se radi o uistinu skladnom odnosu, moglo se zaključiti već na samom početku njihove veze, točnije po načinu na koji je Vidoje zaprosio Nikolinu.  'Vidoje je specifičan, on je najosebujniji čovjek od svih koje sam ikad srela', rekla je Nikolina, koju je Vidoje zaprosio tako što joj je dok su s društvom bili vani ugurao prsten u ruku i rekao: 'Ne moraš mi sad ništa reći, ti malo razmisli, pa kad vidiš što hoćeš, onda mi reci'. Nikolina iz prvog braka ima kći Hanu, a u braku s Vidojem dobila je djevojčicu Unu Sofiju.

Magazin

Royals