Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tajči u jednom danu savladala tešku vještinu

Teško razdoblje napokon je iza nekad naše vrlo popularne pjevačice

 Izvor: Story
Tatjana Cameron Tajči, slobodno se može reći, pravi je borac. Iako je nedavno ostala bez supruga koji je nakon iscrpljujuće bitke s karcinomom pluća izgubio život, nije se predala. Kako ne zbog sebe, tako ne i zbog svoje trojice sinova, obitelji i prijatelja. Tatjana se okrenula duhovnosti, dragim ljudima, prirodi, ali i sportu.
Tako je prošli vikend 47-godišnja Tajči krenula s djecom i prijateljima u planine, a plan joj je bio ugodno se smjestiti u kolibi i iz toplog dnevnog boravka diviti se pogledu i zimi koja je okupala susjeda brda i doline. No, prijatelji su za nju imali druge planove te iako je na početku negodovala, Tajči je dan završila s novom disciplinom u nogama.
'Danas sam naučila skijati. Iako sam planirala odmarati u udobnoj kolibi, moji su prijatelji inzistirali drugačije. I drago mi je da jesu, zato što mi se skijanje itekako svidjelo. Nisam prestala sa spuštanjem niz padine cijeli dan!', napisala je na svojem Instagram profilu.
Uz sport, Tajči svoje rane liječi i drugim načinima. 'Meditacija je ostavila nevjerojatno veliki utjecaj na moj život. Pomogla mi je da prebrodim najteže dane u protekloj godini', napisala je na društvenim mrežama. Nakon najteže životne traume odlučila je pomoći drugima, pa je pokrenula tečaj meditacije po nazivu 'Budi rock zvijezda transformacije'. Sebe opisuje kao life coacha, nagrađivanu pjevačicu i motivacijsku govornicu koja ljudima pomaže ostvariti pozitivne promjene u životu.


A post shared by Tajci (@tajcicameron) on

A post shared by Tajci (@tajcicameron) on


Tagovi

Magazin

Royals