Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Meghan Markle planira povratak u Hollywood?

Autor A.T.
Autor A.T.

To bi moglo biti vrlo uskoro

Filmska agentica vojvotkinje Meghan Markle, Gina Nelthorpe-Cowne rekla je kako očekuje da bi se Meghan uskoro mogla vratiti glumi, prenose strani mediji. Nakon udaje za princa Harryja u potpunosti se povukla iz svijeta glume te je čak napustila i popularnu seriju 'Suits' koja ju je proslavila. 'Sigurna sam da će ponovno snimati filmove. Zaista to mislim", izjavila je agentica.

Gina, koja je Meghan predstavljala u svijetu showbussinesa sve do dok glumica nije upoznala Harryja, usporedila je situaciju u kojoj se ona nalazi s pokojnom, Oscarom nagrađenom glumicom Grace Kelly koja je također odustala od glumačke karijere zbog udaje za princa Rainiera. Meghan trenutno ima važnu ulogu u kraljevskoj obitelji, pa se pretpostavlja kako njen povratak filmskoj karijeri ne bi naišao na odobravanje. 

Osim poslovne suradnje, Meghan i Ginu veže blisko prijateljstvo pa tvrdi da članovi kraljevske obitelji neće moći spriječiti njezin povratak ako se ona za njega u konačnici odluči: 'Ako Meghan želi ponovno snimati filmove, snimat će ih. Ona je odlučna žena koja zna što želi. Ona je žena današnjice, ima svoju slobodnu volju i vođa je', izjavila je na jednoj londonskoj zabavi, piše Daily Mail. 

'Sigurno će raditi nešto ozbiljno. Više neće biti neozbiljna djevojka kakva je bila prije. Uostalom, sjajna je glumica', smatra Gina i dodaje da će se Meghanin holivudski povratak dogoditi nakon što rodi jer zna da joj je to najveća želja - postati majkom. 

Tagovi

Najčitanije

Najnovije

loader