Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Željko Joksimović o desetogodišnjem neslaganju sa suprugom

Autor T.O.
Autor T.O.

Markantni pjevač sasvim je otvoreno progovorio o međusobnim različitostima

Pjevač Željko Joksimović i njegova supruga Jovana slove za jedan od najskladnijih parova u regiji, a iako su jedno drugome neizmjerna podrška, Željko je sa srpske medije iskreno progovorio i o povremenim neslaganjima.

'Jovana uglavnom voli sve moje pjesme, ali postoje i one koje ne voli slušati. Kada smo se tek upoznali, puštao sam joj pjesme iz televizijskih serijala koje sam radio. Na primjer, završna pjesma iz filma 'Ivkova slava', to je baš dobra pjesma,a Jovana je nakon što ju je poslušala rekla da joj je dosadna. Prošlo je deset godina, čula je tu pjesmu ponovo i rekla: 'Bio si upravu, ova pjesma ima baš dobru energiju'. Pitanje je samo na koji način u kojem trenutku slušaš pjesmu, neku ćeš zavoljeti odmah, neku kroz određene godine', objasnio je pjevač i dodao kako je s godinama sve stroži.

'Sve sam veći kritičar kako godine odmiču. Čini mi se da ću prestati raditi spotove upravo iz tog razloga. Uvijek razmišljam što može biti novo i uvijek imam viziju kako bi to trebalo izgledati. Međutim, ako se slučajno dogodi da se mišljenje ili zamisao redatelja ne poklapa s mojim mišljenjem, onda nemam ni volju, ni želju raditi. Bolje da ga ne snimamo, jer se događalo da u takvim situacijama odustanem', priznao je.

Željko je iskreno progovorio i o emocijama: 'Ne plačem često, ali nisam tvrda srca. Mogu plakati kada netko drugi pjeva. Nisam od onih koji tijekom koncerta mogu plakati, jer mislim da to ni fizički nije izvedivo'. Njegova bolja polovica, supruga Jovana velika mu je podrška u svemu, a njihova je ljubavna priča započela sasvim slučajno.

'Nisam trebao voditi Euroviziju, ali nazvao me je Aleksandar Tijanić i pitao da li želim. Potvrdio sam, krenuo sam sa pripremama i tako je između ostalog počela ljubav između Jovane i mene. Dogodilo se sve ono što se nikada u povijesti Eurovizije nije dogodilo između prezentera, a to je da se dogodi ljubav. Mada nikada nisam dobio honorar za vođenje', kroz smijeh je otkrio Željko. Par danas ima kćeri blizanke, Srnu i Anu te sina Kostu, a Željko iz prvog braka ima i kći Minu.

Najčitanije

Najnovije

loader