Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kanye West promijenio ime

Autor T.O.

Još jedan pokušaj podizanja popularnosti

 Izvor: Instagram (Screenshot)

Američki reper i suprug Kim Kardashian, Kanye West odlučio je promijeniti svoje ime, pa se sada odaziva na 'YE'. To mu je dugi niz godina bio nadimak te ga je iskoristio za osmi album pod nazivom 'Yandhi', koji je izašao u lipnju ove godine.

'Službeno me svi znaju kao Kanye West. Ja sam YE', napisao je reper na svom Twitter profilu u subotu te otkrio kako ta dva slova za njega imaju vjerski značaj. 'Vjerujem da je riječ 'ye' najčešće korištena riječ u Bibliji, a u prijevodu to znači 'ti'. Ja sam ti, ja sam mi, to smo mi. Ime Kanye znači 'jedan jedini', a ja sam to pretvorio u samo 'ti', odnosno 'ja'',  objasnio je.

Njegovi fanovi smatraju kako je ovo tek još jedan pokušaj da pozornost javnosti skrene u svojem smjeru. Podsjetimo, ljetos je to učinio svojom posljednjom pjesmom u kojoj je otkrio da ima poprilično 'prljave' misli kada je riječ o njegovim šogoricama. Naime, spomenuta pjesma imena 'XTCY', ne bi izazvala toliku pažnju, da popularni reper u njoj ne priznaje kako bi rado bio sa svim svojim šogoricama. U stihovima spominje sve četiri sestre svoje supruge - Kourtney i Kloe Kardashian kao i Kendall te Kyle Jenner. 'Imaš bolesne misli? Ja ih imam više. Imaš šogoricu s kojom bi htio biti? Ja ih imam četiri', repa Kanye na početku pjesme.

Kako bi još više privukao pozornost na svoj novi album, za naslovnicu novog singla odabrao je fotografiju na kojoj sestre poziraju povodom 21. rođendana Kylie Jenner.

Tagovi

Magazin

Royals