Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Hana od Gorana dobila poklon koji je dugo očekivala

Autori T.O. A.M.
Autori T.O. A.M.

Otkrila je za Story.hr

Zagrebačku vizažisticu Hanu Rodić, javnost je upoznala kada je od anonimke postala slavna osoba nastupivši u RTL-ovom reality showu 'Gospodin Savršeni', gdje se među kandidatkinjama izborila za srce 39-godišnjeg Gorana Jureneca. Vrtoglavom brzinom je stekla popularnost, ponajviše putem društvenih mreža na kojima je svakodnevno aktivna. Također, ima i emisiju o šminkanju na servisu RTLplay, a otvorila je i svoj privatni YouTube kanal. Osim što zgodna Hana ima razloga za slavlje po pitanju karijere, danas ima još jedan razlog više. Naime, Goranova odabranica slavi svoj 22. rođendan, a povodom velikog dana, samo za Story.hr je otkrila kako će ga proslaviti te što joj je 'Gospodin Savršeni' poklonio.

Izvor: Dražen Kokorić

'Rođendan ću proslaviti s Goranom i svojim najbližim prijateljima', započela nam je pričati Hana te dala do znanja kako svoj poseban dan želi proslaviti u uskom krugu s najdražim ljudima, ali nam otkriva da ipak neće cijeli dan provesti kod kuće. 'Navečer ćemo sigurno otići na večeru u moj najdraži restoran', uzbuđeno kaže te nam priča kako ju je Goran opet oborio s nogu. 

'Poklonio mi je ogrlicu koja mi se jako svidjela. Potpuno je pogodio kakav nakit volim, ali moram vam priznati kako nisam sumnjala u njegov odabir jer me Goran jako dobro poznaje', ističe. 

Izvor: Robert Gašpert

S obzirom na to da Hana i Goran žive na relaciji Zagreb-Berlin, a 39-godišnjak dosta vremena provodi u njemačkoj prijestolnici zbog rada na karijeri i brojnih poslovnih projekata, 22-godišnjakinja ističe kako ju je usprkos tome uspio iznenaditi. 'Mislila sam da neće biti u Zagrebu za moj rođendan zbog poslovnih obaveza, ali ipak je došao. Dočekala sam ga sa 100 zapaljenih svjećica po cijelom stanu uz pjesmu 'A Thousand Years' od Christine Perri. Ovaj put sam ja željela njega iznenaditi jer ne radim često ovako romantične geste', zaljubljeno priča. 

Iako je Hana mlada i poduzetna žena te želi i dalje graditi karijeru, jer kako kaže, smatra da je njezina priča tek počela, ipak priželjkuje da se ove godine ona i njezin odabranik skrase u jedan grad. 'Nadam se da ćemo u skorijoj budućnosti Goran i ja imati jedan grad u kojem ćemo graditi naš dom te kako više nećemo biti toliko odvojeni', zaključuje.

Izvor: Robert Gašpert

Tagovi

loader