Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sandra Perković ponosno pokazala tijelo u badiću

Uspješna atletičarka ističe svoje adute

  Izvor: Story

Da jedna od naših najuspješnijih atletičarki svih vremena, Sandra Perković, posvećuje sve više pažnje fizičkom izgledu dokazuje i njena fotografija u badiću kojom je otvorila svoju sezonu ljetovanja.

Osim što oduševljava sportskim uspjesima, ništa manje ne zaostaje ni fizičkim izgledom. Zgodna Sandra na društvenim mrežama je objavila fotografiju u kupaćem kostimu i kimonu koji joj stoje odlično. Ponosno je pokazala svoje obline i sa smiješkom pozirala noseći sunčane naočale koje su joj zaokružile lijepo lice. Iako sportašicu sve više možemo vidjeti u glamuroznim izdanjima na koja prije nismo navikli, nerijetko ju viđamo i potpuno prirodnu, što je još jednom dokazala novom objavom.

  Izvor: Instagram (Screenshot)

Prisjetimo, Perković je nedavno osvježila usne hijaluronskim filerima koji pojačavaju volumen i daju svježiji izgled i boju, a na to se odlučila zbog teških uvjeta u kojima je vrlo često radila. 'Od najvećih vrućina, hladnoća i vjetra, mi radimo na otvorenom. Sve to ostavlja tragove na samom organizmu. Zbog svih tih uvjeta moje tijelo je izloženo velikom stresu. Volim dobro izgledati, volim paziti na sve sitnice. Mislim da svaka žena ima ljepotu na koju treba paziti i održavati ju. Osvježenje tena ili usana je normalna rutinska terapija' svojevremeno je izjavila.

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image