Sandra Perković sve češće dijeli svoje privatne trenutke na društvenim mrežama te ne prestaje oduševljavati svojom figurom. Iako Hrvatskom već neko vrijeme prevladava hladan jesenski zrak, lijepa 28-godišnjakinja i dalje uživa na krstarenju Jadrankim otocima. Simpatična atletičarka je davnih dana otkrila da se ispod sportašice krije ženstvena mlada dama, a Sandra je samo za Story.hr otkrila kako se provodi na odmoru te kako održava svoju zavidnu liniju.

'Kada završi moja atletska sezona, počinje moj aktivni odmor, a to uključuje duge šetnje, vožnju biciklom, rolanje i planinarenje. Pazim na prehranu jer je to moja profesionalna deformacija, no sada si dozvolim malo više uživanja u svojim poslasticama', rekla nam je Sandra i dodala s kojom hranom najviše voli zagriješiti: 'Sa slanim poslasticama, ali što se tiče slatkih poslastica uvijek je broj jedan štrudla od višanja od moje Nade Borić'.

Osim što piše povijest svojim sportskim uspjesima, dobro se snalazi i u manekenskim vodama te ju sve češće možemo vidjeti kako pozira u haljinama najbolje prijateljice, dizajnerice Aleksandre Dojčinović. Kako kaže, još nije 'krenula u napad u obnovu jesenske garderobe, ali ima neke stvari na listi želja pa kao prava šopingoholičarka jedva čeka uhvatiti malo vremena kako bi te krpice spremila u svoj ormar.

Što se tiče najdražeg odjevnog predmeta, Sandra je vrlo neodlučna: 'Volim nositi i jedno i drugo, za dnevne kombinacije i događaje nekako ću se više odlučiti za hlače, dok za neke kasnije događaje haljine su na listi prioriteta', rekla nam je simpatična 28-godišnjakinja te otkrila koja je njezina najdraža jesenska boja: 'Ove godine nekako sam se pronašla u mišje sivoj i zagasitoj plavoj boji. No, to nije moja konačna odluka, vjerujem da će biti još boja na popisu'.