Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Za njih nikada ne biste rekli da koriste botox!

 Izvor: Story

Naš novi kolumnist, jedan od najcjenjenijih stručnjaka s područja estetske medicine, vlasnik poliklinika u Londonu i Zagrebu, doktor Nikola Milojević, već je godinama veoma traženi sugovornik i komentator u vodećim britanskim medijima, poput Daily Maila, a Britanci ga od milja zovu ‘kraljem botoxa’. Otkako se prije nekoliko godina vratio u rodni Zagreb, doktor Milojević postao je važan dio domaće društvene scene, prijatelj je mnogim zvijezdama i najstrože čuvana tajna mnogih domaćih ljepotica. Za njih nikada ne biste rekli da koriste botox! Botox nažalost još uvijek ponekad diže prašinu. Primjerice, glumica Cameron Diaz je nedavno javno iskritizirala botox, izjavivši da više voli svoj život i lice bez njega! Hmmm, je li slučajno da je to izjavila u vrijeme izlaska njezine nove knjige u kojoj piše o zdravoj prehrani i zdravom životu? Ali ok, dobro, Cameron je trenutno sretna sa svojim životom pa ju ne smeta pokoja sitna borica. Godine botoxa znače da ipak odlično izgleda s manjim i tanjim borama, a medicinska istraživanja dokazuju, da ako stavljamo botox neko vrijeme, pa stanemo, suprotno od još jedne predrasude, u prosjeku ćemo još dugo izgledati puno mlađe od nekoga tko nije nikada stavljao botox.

 Izvor: Story
Gwyneth Paltrow Ali dragi čitatelji, ja našoj Cameron ne vjerujem! Je li moguće da nas ona ipak malo mulja? Je li moguće da ona i dalje odlazi na zahvate botoxa? Po mojem mišljenju apsolutno. Da pojasnim: zvijezde poput Nicole Kidman, Madonne i Carle Bruni, dugo su bile loši primjeri tretmana botoxom i jedan od razloga zašto je botox dobivao lošu reputaciju. Razlog je naravno pretjerivanje! Prezategnuta koža, mimike niti u tragovima, a obrve dignute do plafona. Meni se to čini nevjerojatno, jer su ove zvijezde zasigurno išle najvećim stručnjacima, ali jedan je od problema što su svoje zahvate radile u Americi gdje je trend u pretjerivanju u estetskim zahvatima. A drugi je što te zvijezde u nekoj dobi života požele biti vječne, pa i same požele prevelike doze botoxa. Valjda se žele balzamirati…
 Izvor: Story
George Clooney U Hollywoodu postoje mnoge zvijezde za koje možda ne bi nikada niti pogodili da su ikada koristile botox. George Clooney? Naomi Watts? Gwyneth Paltrow? Jennifer Anniston? Halle Berry?
 Izvor: Story
Jennifer Aniston Znamo da su sigurno imale neke zahvate, pa je tako i nastao termin 'No Trace Face'.
 Izvor: Story
Halle Berry Znači lica koja izgledaju mlado za svoje godine, a nema niti traga da se neki zahvat radio. Jedan od modernih trikova je da iskusni doktori sada koriste puno manje doze botoxa, s boljim tehnikama. Mi to zovemo mikro botox ili baby botox, a i moje doze botoxa su sada tri puta manje nego prije deset godina. Rezultati su takvi da se bore smanje, obrve dignu, koža izgleda pomlađenom, a mimika je relativno netaknuta. Botox u rukama stručnjaka je vjerujte mi, profinjeni i još uvijek najbolji estetski zahvat na svijetu. Evo i moju prijateljicu je nedavno nakon zahvata botoxom šef pitao: “Što si bila na botoxu?”. Naravno, nije znao, samo joj je želio reći da taj dan bas dobro izgleda!
 Izvor: Story
Naomi Watts Piše: dr. Nikola Milojević Foto: Profimedia

Magazin

Royals