Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Taj čarobni hijaluron!

 Izvor: Story

Drugi i još veći razlog od botoxa, zbog kojeg obožavam svoju karijeru u nekirurškoj estetskoj medicini su hijaluronski dermalni fileri. Putem ovog čarobnog gela, možemo s lakoćom izravnati kukaste noseve, ukloniti podočnajke, povećati usne, napraviti nekirurški facelifting i čak pomladiti kožu na dekolteu ili rukama. Mogućnosti su beskonačne, brze, bezbolne i čudesne. Kao klinac, očaran sam bio dok sam slušao priče moga oca, legendarnog kirurga Boška Milojevića, koji je kirurški ravnao noseve, skalpelom uklanjao podočnjake te zatezao lica mnogih domaćih estradnih zvijezda koje svi znamo i koje i dan danas izgledaju fantastično. Bio je jedinstven, svaki nos savršen, takvih kirurga u hrvatskoj današnjici nema niti blizu. Ali kao što sam već pisao, karijera me odvela u sasvim drugom smjeru od tih invazivnih skalpela. Odvela me u meni puno draži svijet igala, u svijet ovog najboljeg medicinskog alata.

 Izvor: Story
Kad je Bengt Agerup, švedski genije, uspio stabilizirati hijaluronsku kiselinu davnih 90-tih godina, okrenuo je estetiku naglavačke. Izumio je tada prvi neživotinjski i biološki prirodni hijaluronski dermalni filer, Restylane, koji je za mene i dan danas najbolji filer u svijetu. Do tada, jedini način punjenja usnica ili obraza bio je kolagenskim filerima koji nisu dugo trajali, a koji su rezultirali čestim alergijskim reakcijama (napravljeni su bili od svinjskog kolagena), ili još puno gore silikonske injekcije, koje na žalost i dan danas gledamo u trajnim igroteksnim pačjim usnicama koje hodaju po gradovima Hrvatske od Zagreba do Dubrovnika, i po licima mnogih naših estradnih zvijezda, pjevačica i glumica. Zašto? Zato jer naši predhodni kolege nisu imali bolje alate kao mi, a budimo iskreni, neki jednostavno nisu imali mjeru. S hijaluronskim dermalnim filerima, imamo supstancu koja je prirodna, koja i onako postoji u koži te koja uz kolagen i elastin daje koži hidrataciju, sjaj i elasticitet. Hijaluronski fileri su biokompatibilni i biodegradibilni i ono najvažnije, nisu trajni jer kao i sve u našem tijelu, nakon nekog vremena oni prirodno nestaju, tako da nema straha od trajnih rezultata. Ako nam se neki rezultat ne sviđa, što je vrlo rijetko, nestat će u roku od 6-12 mjeseci.
 Izvor: Story
 Izvor: Story
No da ne budem dosadan, jer ne otkrivam ništa novo za mnoge od vas, za mnoge žene koje prate trendove, hijaluronski fileri su već isto takva poznanica kao iPhone 5s, Celine torbica, Loboutin štikle ili Severinin najnoviji hit. Piše: dr. Nikola Milojević …u idućoj kolumni doktor Milojević razotkrit će razloge zbog kojih Madonna izgleda prenapuhano, dok Tereza Kesovija ili primjerice Brad Pitt nemaju tih problema

Magazin

Royals