Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mario Valentić: 'Znam da više ne mogu skrivati'

Autor A.M.

Iskreno je ispričao

 Izvor: Izvan fokusa

Mario Valentić, 38-godišnji Petrinjac, na sceni je već skoro 20 godina, a karijeru je započeo manekenstvom kada je proglašen Misterom turizma i Misterom Hrvatske. Ovog svestranog bivšeg manekena, sada glumca i fitness trenera, gledatelji su prije više od 10 godina mogli gledati u emisiji 'Ples sa zvijezdama' gdje je osvojio i publiku, ali i pobjedu sa svojom plesnom partnericom Anom Herceg. Nakon toga je pobijedio u inačici showa na OBN televiziji. Povodom nove sezone emisije 'Ples sa zvijezdama', koja će se ovaj put prikazivati na Novoj TV, Mario se za Story.hr prisjetio svojih plesnih trenutaka, ali i otkrio kako balansira između poslovnog i obiteljskog života. 

'Iznenadim se što je prošlo već 10 godina i koliko vrijeme zaista leti. Cijeli show gledam s jednom pozitivnom sjetom. Drago mi je da sam svjedočio jednom intenzivnom treniranju i jednom takvom showu kao što je 'Ples sa zvijezdama' koji mi je omogućio da se ta tri mjeseca intenzivno bavim pokretom uz ritam i uživam u plesu', prisjetio se nostalgično te dodao kako inače nije plesač, ali da mu ples jako dobro ide. 

'Nisam plesač niti sam se ikada bavio profesionalno plesom iako smo na fakultetu imali satove plesa. Do showa nisam nikada plesao recimo Quickstep, Pasodoble ili nešto drugo', kaže te priča nam kako mu je cijeli angažman otvorio i neke nove prilike. 'Ana i ja smo baš zbog plesa imali brojne gaže, a mislim da mi je to stvorilo i dobar imidž koji se odrazio u budućnosti', govori.

Danas ne pleše svakodnevno kao tada, ali mu je ritam tijela i dalje u krvi te gotovo niti jedna zabava ili čak trening koji vodi ne mogu proći bez glazbe, pjevanja i plesa. 'Ples je sastavni dio mog HealthyFit koncepta iako ne u toj formi kao što je bilo u showu. Kada god mogu, ubacim plesni moment, no ne vodim plesne treninge', kaže.

Osim što uvijek nasmijani Mario radi 'punom parom' te uvijek govori koliko ga posao ispunjava, život mu je prije skoro godinu dana ispunio i drugi sinčić, maleni Noa, kojeg je dobio sa svojom partnericom Ljiljanom Mikić. Nedavno su otišli u obiteljsku avanturu te uživali na godišnjem odmoru. 'Bili smo na putovanju Sredozemljem i baš sam s putovanja objavio Instagram story, gdje sam s malenim plesao engleski valcer na palubi broda', prepričava te dodaje kako je svjestan da je toliko dugo već dio javnog života i zna da ne može privatnost u potpunosti sakriti.

Iako ga u javnosti nema toliko kao prije, simpatični 38-godišnjak kaže kako sada ipak bira koje informacije dijeli s javnosti. 'Ne bih koristio termin da se skrivam. Ono što mislim da je ok reći, to podijelim s javnosti, a ono što ne, zadržim za sebe. Znam da ne mogu biti potpuno anoniman, a hoće li to i kako utjecati na moje sinove, Niku i Nou, iskreno ne razmišljam o tome. Nastojim im biti pozitivan primjer', kaže.

Također nam otkriva kako trenutno nema u planu ići na veliko obiteljsko putovanje, ali s obzirom da je još uvijek zima, skijanje je uvijek dobra ideja, posebno za vikend, kada stariji sin, 10-godišnji Niko nema školu.

 Izvor: Privatni album

'Balansiranje između privatnog i poslovnog života je izazov, vjerujem da je svima koji rade zapravo. No ja vjerujem kako uspješno balansiram i pokušavam svjesno raditi sve što radim. Kada sam na poslu, svjestan i prisutan sam na poslu, a isto tako kada sam s obitelji, onda sam samo s njima. Trudim se imati ravnotežu između tog dvoje', zaključuje.

Magazin

Royals