Ima puno teorija kako zapravo nastaju trendovi, ali jedna od njih sigurno je ona u kojoj planetarno popularni celebrity iznese nešto na svoj način i na taj način utječe na veliku populaciju ljudi.

Hailey Bieber (Baldwin) jedna je od svjetskih influencerica o kojima modni časopisi naveliko pišu, što ni ne čudi ako pogledamo unikatne outfite koje nosi. Iznimka nije bila ni sada kada je Justinova supruga za šetnju gradom savršeno spojila sportsko i eleganciju noseći neke od najvećih trendova sezone.

Odjenula je sivi donji dio trenirke koji je uskladila uz pjevača, bijeli crop top, oversized sako s upečatljivim gumbima, trendi grandpa tenisice i pregršt zlatnog nakita koji je cijeli outfit podigao na novu razinu. Kosu je popularnim scrunchiem podigla u visoki rep baš kao što se to radilo u 90-ima iz kojih je preuzet trend. Iako na prvu zamisao možda nespojivo, lijepa manekenka na najbolji mogući način je iznijela trenirku uz sako što je potencijalno novi trend na pomolu i moramo priznati da nam se sviđa više nego cipele na visoku potpeticu i trenirku.