Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nevena nam priznala što ju je osvojilo u NY-u

HRT-ova voditeljica sa suprugom je obišla mnogo toga u velikom gradu, a neke stvari posebno su je očarale

 Izvor: Instagram (Screenshot)
Nevena Rendeli Vejzović, HRT-ova urednica i voditeljica nedavno je sa suprugom Makom otputovala u New York gdje uživaju punim plućima. Simpatični par nakon dugo vremena šest dana provodi bez prisustva svojih blizanki Lee i Mare, no čini se kako se protiv njihovog izbivanja još uvijek ne mogu požaliti. Kako su sada napokon odvojili malo vremena za sebe, Mak i Nevena uputili su se u avanturu Velikom Jabukom gdje su posjetili brojna mjesta i atrakcije koje su ih oborile s nogu.
'Mnogo toga što smo prošli, ali moram istaknuti izložbu 'Heavenly bodies' u Muzeju umjetnosti Metropoliran i fotografiranje na krovu gdje se vidi na cijeli Central Park. Također, vožnja biciklima samim Central Parkom je očaravajuća uspomena, kao i vožnja biciklima duž Hudsona', kaže za Story.hr Nevena te ističe kako joj se jako svidio Muzej moderne umjetnosti (MoMa) te sjedenje u vrtu skulptura.
I neizostavna njujorška Peta Avenija za Nevenu i supruga je bila nezaboravno iskustvo, a izdvojila je i šetnju High Lineom. Kada se vrati u Zagreb, Nevena će pričati puno priča o jednom posebnom dijelu New Yorka koji ju je oduševio. 'Riječ je Brooklynu. Najviše su me se dojmili Brooklynski most, kao i četvrt Williamsburg', otkriva novinarka koja je svoju američku avanturu s obožavateljima podijelila na Instagramu, a mnogi su joj na trenutak pozavijedli.

Magazin

Royals