Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Priznala kako je često razmišljala o samoubojstvu

Autor A.L.
Autor A.L.

Osvrnula se na nedavna samoubojstva slavnih

Jada Pinkett Smith na svom je Instagram profilu priznala kako je često razmišljala da si oduzme život. Kako kaže, mentalno zdravlje nešto je za što se mora brinuti svaki dan, a nedavna samoubojstva dizajnerice Kate Spade i poznatog kuhara Anthonyja Bourdaina potaknuli su je da progovori o svojim problemima.

"Shvatila sam da su moj um i srce vrlo ranjivi i bez čvrstog duha", napisala je glumica. 46-godišnjakinja je priznala kako je nekoć i sama bila u izrazito lošem stanju te razumije kroz što su dvoje slavnih prolazili. Danas je zahvalna što je uspjela prebroditi probleme i preživjeti. 

One thing I’ve learned in my life over the years is that mental health is something we should practice daily, not just when issues arise. We should take care of our mind and spirit in the same way we do our body. With the suicides of Kate and Anthony it brought up feelings of when I was in such despair and had considered the same demise...often. In the years I spent towards my healing, many moons ago, I realized the mind and heart can be extremely delicate without the foundation of a formidable spirit. What I eat, what I watch on TV, what music I listen to, how I care for my body, my spiritual practice, what people I surround myself with, the amount of stress I allow and so on... either contribute to or deteriorate my mental health. Mental health is a daily practice for me. It’s a practice of deep self-love. May Kate and Anthony Rest In Peace. Many may not understand... but I do, and this morning I have the deepest gratitude that I pulled through. . Love.

A post shared by Jada Pinkett Smith (@jadapinkettsmith) on

Njezini su obožavatelji objavu preplavili porukama podrške i zahvale jer je odlučila hrabro progovoriti o ovom problemu koji zahvaća sve veći broj ljudi. I Jadina kći, 17-godišnja Willow nedavno je progovorila o samoozljeđivanju i velikoj emocionalnoj boli koju je proživljavala kada je imala samo deset godina.

Izvor: Profimedia

Najčitanije

Najnovije