Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Leona Paraminski u prisnom zagrljaju glumca

Autor L.B.
Autor L.B.

Domaća glumica ne skida osmijeh s lica

Domaća glumica Leona Paraminski već neko vrijeme gradi karijeru u Americi gdje već godinama živi sa suprugom. 

Nedavno se talentirana glumica pohvalila ulogom u filmu Interference i još nekoliko novih projekata na kojima radi, a paralelno je i profesorica na jednom od najboljih fakulteta u Americi vodi kolegij 'Acting for the camera'. Iako trenutno radi na nekoliko projekata u isto vrijeme, pod najvećim reflektorima javnosti sada je ipak film Interference u kojem glumi uz velika svjetska imena poput Brucea Thomasa i Toma Wisdoma.

Da se sprijateljila s jednim od glumaca sa seta Leona je dokazala pohvalivši se fotografijom na društvenim mrežama na račun koje je primila brojne komplimente. Naime, na njoj se nalazi u prisnom zagrljaju s glumačkom legendom Bruceom Thomasom koji je najpoznatiji po ulogama u filmovima Legally Blonde, Batman: Bad Blood i Pušteni s lanca, te po ulozi u seriji Kosti. Vidno dobro raspoloženi, s osmijesima od uha do uha, glumački se kolege ne ustručavaju utonuti jedno drugome u zagrljaj kada im to najviše treba. 

'Očekuju me probe i pripreme u listopadu za film koji je tek u pretprodukciji, pa naravno audicije koje su postale dio mog svakodnevnog života, a radim i na svom autorskom projektu u slobodno vrijeme. Također, upravo sam završila snimanje kratkog filma 'Variables' perspektivne redateljice Sabine Vajrace ovdje u Los Angelesu gdje mi se ostvarila velika želja da zaigram s Mirom Furlan i to na bosanskom' podijelila nedavno Leona za Story.hr. 

loader