Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milica i Ivan Todorić se vratili u Dubrovnik

Jedna od najdražih im destinacija

 Izvor: Instagram

Najmlađi sin Ivice Todorića, 35-godišnji Ivan Todorić, trenutno se nalazi u Dubrovniku gdje sa suprugom Milicom Mihajlović uživa u godišnjem odmoru. Atraktivna Milica pohvalila se fotografijama s juga Hrvatske, a ako je suditi prema zadovoljnim osmjesima, bračni par sa švicarskom adresom, i dalje rado ljetuje u Dubrovniku.

 Izvor: Instagram

Osim fotografijama s luksuznog glisera na kojemu uživa u društvu supruga, Milica se pohvalila i zavidnom linijom pozirajući samo u minijaturnom kupaćem kostimu kojeg je upotpunila s pareom zmijskog uzorka. Majka jednoipolgodišnjeg dječaka Vida tako je još jednom pokazala svoju besprijekornu liniju.

 Izvor: Instagram

Podsjećamo, Ivan i Milica ponosni su roditelji sina Vida kojeg su dobili 15. studenog 2017. godine, a Milica je tada porođaj povjerila uglednoj privatnoj klinici u Švicarskoj u kojoj je boravila pod prezimenom svog supruga. Par se upoznao 2009. godine u New Yorku gdje se dogodila ljubav na prvi pogled, a nakon samo šest mjeseci veze, Milica je u Zagrebu upoznala obitelj Todorić. Dubrovnik im je jedna od dražih ljetnih destinacija pa ne čudi stoga kako je upravo tamo Milica svojedobno prvi put snimljena s trudničkim trbuhom u javnosti.  


Magazin

Royals