Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Glumica uhvaćena u strastvenim trenucima s dečkom

Autor Maja Šitum
Autor Maja Šitum

Noćni poljupci na ulicama Rima

Osim što je radnja serije ‘Novi papa’ smještena u Rimu, ondje se i snima, pa je Vječni Grad privremeno postao novi dom 60-godišnje američke glumice Sharon Stone. U stankama između snimanja vrijeme provodi s dečkom, talijanskim aktivistom i novinarom Enzom Cursijem koji je početkom godine bio nominiran za Nobelovu nagradu za mir.

Za to prestižno priznanje nominirala ga je Mairead Corrigan Maguire, aktivistkinja koja se borila za mirno rješenje sukoba u Sjevernoj Irskoj te je i sama Nobela osvojila 1976. godine. 'Vjerujem da Enzo ispunjava sve kriterije Alfreda Nobela', rekla je Maguire o borcu za ljudska prava koji je sudjelovao u osnivanju organizacije Città della Pace per i bambini.

Izvor: Profimedia

Cilj te organizacije jest zbrinjavanje djece kojoj su u ratom razorenim područjima ugrožena temeljna ljudska prava. Enzo sudjeluje i u radu orga­nizacija koje se bore za nuklearno razoružanje. Zahvaljujući humanitarnom događaju par se i upoznao prije pet godina u Varšavi, no prijateljstvo je navodno tek ove godine preraslo u vezu.

Da su zajedno, potvrdili su početkom tjedna romantičnom šetnjom Rimom, a 50-go­dišnjak je glumicu s jednim od najviših IQ-ova u Hollywoodu pratio na gala večeri koju je organizirao talijanski Crveni križ. Na svečanoj večeri dobila je Zlatnu medalju za zasluge, kojom je dan obol njezinoj posvećenosti humanitarnom radu, a kad je pred svima preuzimala nagradu, odnosno crvenu majicu, Sharon se od sreće rasplakala.

Tagovi

Najčitanije

Najnovije

loader