Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sandra Perković: 'Nisam pobornik estetskih operacija'

Domaća sportašica sve više pažnje posvećuje svojem fizičkom izgledu

  Izvor: Davor Višnjić/PIXSELL

Jedna od naših najuspješnijih atletičarki svih vremena, Sandra Perković, osim sportskim uspjesima oduševljava i lijepim izgledom. S obzirom na to da je atletika sport na otvorenom, ponekad se uvjeti u kojima Sandra trenira odraze i na njezin fizički izgled. Kako se s time bori, koliko često posjećuje kozmetičke salone te koji je njezin stav kada su u pitanju estetski zahvati, domaća sportašica otkrila je samo za Story.hr.

Kako kaže, Sandra svaki dan započinje tuširanjem zato što je to najbolji način da razbudi tijelo i duh: 'Koristim samo hidratantne gelove za tuširanje i pjenice za čišćenje lica zbog svakodnevnog izlaganja raznim vremenskim uvjetima. Nakon što nanesem hidratantni serum i kremu sa zaštitnim faktorom spremna sam za svoj radni dan. Svaku večer prije spavanja koristim serum za lice i kreme koje mi hrane kožu, jer kao sportašica dnevno se tuširam više puta pa je moja koža izložena svakodnevnom isušivanju, a ja volim brinuti da je mekana i elastična'.

Zbog profesije kojom se bavi Sandra se ne šminka svakodnevno, nego po potrebi. Ipak, pazi da svaki put čim dođe kući obavezno skine šminku s lica zato što se tada osjeća najbolje. Trudi se ne 'maltretirati svoje lice previše i koristi samo one proizvode koji najmanje guše kožu'.

Kao i svaka žena i Sandra je nerijetko eksperimentirala. Simpatična sportašica našalila se i kako muškarci često znaju sugerirati ženama kako su im pojedini beauty preparati nepotrebni te da su 'lijepe baš takve kakve jesu'. Bez obzira na njihovo laskanje, kaže domaća sportašica, ženama je to neprihvatljivo te smatra kako uvijek postoji nešto što se može korigirati da bi krajnji rezultat bio što bolji.

'Volim odlaziti u kozmetičke salone, volim voditi brigu o svom tijelu i izgledu. Prije svega, ja sam jedna mlada žena i mislim da je to primjereno za svaku mladu damu u mojim godinama. Najviše volim surađivati sa stručnim ljudima u njihovoj branši. I sama sam najbolja sam u onome što radim te također volim biti s ljudima koji su najbolji u onome što rade. Tada se osjećam sigurno i imam najveće povjerenje', priznala je domaća sportašica.

Prije nekoliko dana, Sandra je osvježila usne hijaluronskim filerima koji pojačavaju volumen i daju svježiji izgled i boju, a na to se odlučila zbog teških uvjeta u kojima vrlo često radi: 'Od najvećih vrućina, hladnoća i vjetra, mi radimo na otvorenome. Sve to ostavlja tragove na samom organizmu, ali to je atletika - sport na otvorenome. Zbog svih tih uvjeta moje tijelo je izloženo velikom stresu. Počela sam surađivati s doktoricom Jelenom Jakić i rezultati su odlični. Ona je glavna i odgovorna za moj besprijekoran izgled. Volim dobro izgledati, volim paziti na sve sitnice. Mislim da svaka žena ima ljepotu na koji treba paziti i održavati ju. Osvježenje tena ili usana je normalna rutinska 'terapija'.'

Na samom kraju Sandra je priznala kako nije pobornik estetskih operacija. 'Smatram da je u redu ako netko želi promijeniti nešto što se tiče zdravstvenih ili estetskih problema. Ako će se osoba nakon takvih zahvata osjećati bolje i sretnije, to je najvažnije. Unutarnja energija i osobno zadovoljstvo nema cijenu. Moja suradnja s poliklinikom Dr. Jelena Jakić je pun pogodak. Doktorica je stručna i profesionalna osoba, te svoj posao radi sa sto postotnom posvećenošću. Voli svoj posao, ima puno znanja i što je najvažnije 'voli žene'. Voli prirodan i besprijekoran izgled, pravi je profesionalac'.

'Mislim da bi svaka žena trebala voditi brigu o svome izgledu i zdravlju i staviti to u listu prioriteta. Jedan je život treba uživati i osjećati se dobro te iskoristiti svaki trenutak i okrenuti ga u pozitivnom smjeru', poručila je Sandra. 

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image