Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prinova u obitelji omiljene plavuše

Autor T.O.

O tome nije ni sanjala

 Izvor: Profimedia

Simpatična 44-godišnja glumica Drew Barrymore, s obožavateljima na Instagramu podijelila je vijest kako ima novog, pomalo neobičnog kućnog ljubimca. Naime, riječ je o bijelom mišu, a kako je napisala, za odabir kućnoga ljubimca zaslužna je njezina kći, koja ju je na miša nagovarala nekoliko godina.

U kratkom videu koji je Drew objavila na spomenutoj društvenoj mreži maleni bijeli miš joj hoda po vratu, a sudeći po njezinu izrazu lica, novi joj je kućni ljubimac vrlo brzo prirastao srcu. Inače, glumica ima dvije kćeri, šestogodišnju Olive i petogodišnju Frankie, a nije se izjasnila koja je od njih dvije poželjela miša.

Glumičini fanovi bili su podijeljenih mišljenja, pa su se neki zgražali nad izborom ljubimca, dok su drugi bili oduševljeni što njezine djevojčice nisu poput ostale djece poželjeli psa ili mačku. Drew je kćeri dobila dok je bila u braku s Willom Kopelmanom i svu je svoju pažnju usmjerila na njih jer sama nije imala sretno djetinjstvo.

 Izvor: Profimedia

'Kad sam imala samo šest godina, mama je oblačila kao 80-godišnju staricu. Nemam niti jednu svoju fotografiju iz djetinjstva snimljenu kod kuće. Mama me stalno vodila sa sobom u grad i na tulume. Nikad nisam vrijeme provodila kod kuće. Sve što sam znala je posao, drugog života nisam imala. Nisam imala obitelj. Radim otkad znam za sebe. Čudno je to, jer danas me ništa ne bi moglo natjerati da izađem iz kuće', kazala je Drew koja se s 14 godina odrekla skrbništva svojih roditelja.

Magazin

Royals