Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jovana Joksimović o majčinstvu: 'Uopće nije lak zadatak'

Autor A.T.

Ima neuobičajenu dnevnu rutinu

 Izvor: Instagram (Screenshot)

Voditeljica na srpskoj televiziji 'Prva' i supruga pjevača Željka Joksimovića, Jovana Joksimović otkrila je kako uspije uspješno balansirati karijeru i majčinstvo. Njen posao ne podrazumijeva klasično radno vrijeme te baš iz tog razloga dnevna rutina joj je pomalo neuobičajena - ustaje ranom zorom, vodi jutarnju emisiju te tek se nakon posla može posvetiti majčinskim obavezama. 

U intervjuima često ističe kako svoju privatnost i intimu želi zadržati za sebe, no kada je riječ o balansiranju poslovnih i majčinskih obaveza izjavila je kako to uopće nije jednostavan zadatak: 'Nije jednostavno, ali nije ni jednoj ženi koja radi i ima troje djece kod kuće. Imam ogromnu pomoć moje majke i beskrajno sam joj na tome zahvalna. Kada završim posao i izađem s televizije više nisam voditeljica već roditelj koji želi da se posveti djeci i provede što više vremena s njima', rekla je za portal Glossy.  

Također, objasnila je da svakodnevno pokušava posložiti obaveze prema onome što joj je najvažnije kako bi se tome mogla posvetiti u potpunosti: 'Mislim da je jako važan pristup, zatim prioriteti, jer nije sve važno niti će svijet stati ako nešto ne uradim. Staje samo zbog djece,Željka, roditelja,obitelji općenito... Sve drugo može pričekati', zaključila je te za portal rekla kako je neizmjerno zahvalna i suprugu koji ju svakodnevno podržava u svim njenim planovima.

Magazin

Royals