Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kao zaljubljena djeca na prvom službenom pojavljivanju

Autor A.S.

Glumac i glazbenica nisu skidali pogled ni ruke jedno s drugoga

 Izvor: Profimedia

Jedan od parova koji svoju vezu vješto drži iza zatvorenih vrata prvi je put zajedno prošetao crvenim tepihom. Riječ je o Katy Perry i Orlandu Bloomu koji su u sretnoj vezi već dvije godine, a tek sada su odlučili zajedno pozirati u javnosti. To su učinili na crvenom tepihu u Monacu, a lice su im krasili osmijesi od uha do uha. Glumac i glazbenica nisu skidali ruke jedno s drugoga, a svi su gledali samo u njih.

 Izvor: Profimedia

Odjevena u prljavo ružičastu dugu, usku haljinu s metalnik detaljima na rukavima, Katy je držala Orlanda Blooma za ruku i zaljubljeno se smiješkala. Ništa manje sretan, Bloom je u crnom odijelu na prugice i bijeloj košulji ponosno pozirao sa svojom boljom polovicom, a kasnije su im se pridužilii  s princ Albert i njegova supruga Charlene.

 Izvor: Profimedia

Iako sada izgledaju sretniji ego ikada, u ožujku 2017. imali su kratku krizu. Zbog toga su na neko vrijeme prekinuli vezu, ali su ostali dobri prijatelji. Ipak, kada su skupa otputovali na Maldive, shvatili su da među njima i dalje ima mnogo osjećaja jačih od prijateljskih pa su ponovno oživjeli svoju vezu.

Magazin

Royals