Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Proslavila 60. rođendan u društvu mlađahnog muškarca

Autor M.D.
Autor M.D.

Slavna glumica je ušla u sedmo desetljeće svojeg života

Sharon Stone danas je navršila 60. godina. Fotografi su je ulovili na plaži, gdje rođendan slavi u društvu mlađeg, nepoznatog muškarca, u Miamiju. Da nisu samo prijatelji, svjedoče poljupci i zagrljaji, a strani mediji su uočili i prsten na njezinoj ruci, pa špekuliraju i o zarukama. 

Slavna glumica popularnost je stekla u brojnim filmovima, a javnost najviše pamti u erotskim trilerima Sirove strasti i Sliver. Osim glumom, obožavatelje diljem svijeta stekla je i zanosnom figurom, kojom se ne može posramti i na pragu sedmog desetljeća života. U njezinom slučaju, godine jesu samo broj koje nisu neprijatelj njezinoj ljepoti. 

Sharon je također poznata i kao jedna od rijetkih glumica koja estetskim operacijama ne pokušava zadržati mladost. Nedavno je na pitanje o estetskim korekcijama (omiljenim 'hobijem' brojnih njezinih kolegica) otkrila da se ne planira dati pod nož kako bi prikrila svoje godine. 'Bože dragi, pa jedva imam vremena istuširati se', rekla je. 

'Koristim dobre kreme i trudim se obrijati noge kada stignem. I obožavam vježbati. Mislim kako je upravo vježbanje ključ dobrog zdravlja, baš kao i zdrava prehrana. Plešem, bavim se jogom i pilatesom, plivam, igram se s djecom, jašem konje, idem na plažu... Što god radila, volim da sam u pokretu. Ne odlazim na satove vježbanja, već iskoristim bilo koji trenutak', dodala je slavna glumica.

Izvor: Story Izvor: Story

Tagovi

Najčitanije

Najnovije

loader