Američka glumica i zvijezda serije 'Moderna obitelj', 28-godišnja Sarah Hyland, zaručila se za dugogodišnjeg dečka, 35-godišnjeg Wellsa Adamsa, bivšeg kandidata američke verzije showa 'Savršena nevjesta' i radijskog voditelja. Sretnu je vijest lijepa glumica otkrila na Instagramu, podijelivši s obožavateljima fotografije romantične prosidbe. 

'To ne može jesti, ne može spavati, posegnuti za zvijezdama...', citirala je Sarah ispod objave kultni film 'Za ljubav je potrebno dvoje' opisujući pri tome svoju ljubav prema 35-godišnjem izabraniku. Oduševljeni obožavatelji ubrzo su zasuli objavu čestitkama i lijepim željama, a fotografija prosidbe u nekoliko je sati prikupila preko milijun lajkova. 

Podsjećamo, Sarah se proslavila ulogom Haley Dunphy u humorističnoj seriji 'Moderna obitelj', a unatoč slavi, glumica je iskreno priznala kako je godinama bolovala od depresije zbog zdravstvenih tegoba s kojima se mučila od djetinjstva. Nakon što je u ljeto 2016. godine upoznala Wellsa, par je ubrzo prohodao, a svoju ljubav od tada javno iskazuju putem društvenih mreža.