Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Billa Cosbyja supruga ostavlja nakon 54 godine

Autor A.S.

Jednom od najdugovječnijih parova došao je kraj

 Izvor: Profimedia
Supruga Billa Cosbyja, Camille Cosby, više se ne može nositi s problemima koji su zadesili njezinu obitelj pa je odlučila otići od svog dugogodišnjeg supruga. Kako je Bill optužen da je drogirao i seksualno zlostavljao čak više od 60 žena, Camille je nastojala biti uz njega i ne dopustiti da im ove teške riječi stanu na put u odnosu, no čini se kako više ne može trpjeti tu situaciju zbog čega je napustila Billa.
 Izvor: Profimedia
Izvor blizak Cosbyjima za strane medije otkrio je kako je Camille zatražila razvod braka, zbog čega je Bill ostao šokiran i shrvan te ju preklinje da se predomisli i ostane s njim. Par je pred oltar stao još davne 1964. godine, a za vrijeme svog 54-godišnjeg zajedničkog života dobili su petero djece - Ensu, Eriku Ranee, Erinn Chalene, Ennisa te Evin Harrah.
 Izvor: Profimedia
Javnost je iznenađena njezinom odlukom da ostavi supruga, s obzirom na to da je optužbe komentirala u kurist supruga te se po svemu činilo kako mu nastoji pružiti podršku. 'Svi mediji, sa svojom bijesnom, nemilosrdnom 'demonizacijom' i neupitnim prihvaćanjem tvrdnji optuženika bez ikakvog dokazivanja, potpisnuli su Peti i Četrnaesti amandman koji jamče pravedan proces i jednaku zaštitu svima te time eliminiraju mogućnost pravednog suđenja i nepristranog žirija. Bill Cosby smatra se krivim jer su ga mediji tako optužili... točka', rekla je Camille u jedinom obraćanju medijima oko optužbi usmjerenih na njezinog, uskoro bivšeg supruga.

Magazin

Royals