Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bivši suprug Nataše poriče obiteljsko nasilje

Angažirao odvjetnika da ga brani

 Izvor: Instagram

Kako prenosi Kurir, bivši suprug srpske pjevačice, 38-godišnje Nataše Bekvalac, Luka Lazukić, pojavio se u pratnji odvjetnika na sudu u Beogradu. Naime, srpski su se mediji prošle godine raspisali o obiteljskom nasilju u pjevačičinoj obitelji nakon što je Bekvalčeva završila u bolnici prekrivena modricama, a bivši supružnici zbog svega su završili na sudu. 

Kurir navodi kako je Lazukić na sud došao raspoložen dok se u pjevačičino ime pojavio odvjetnik jer ona sama nije morala prisustvovati suđenju. Odvjetnički tim IT stručnjaka pokušava osporiti izvještaj liječnika s hitnog medicinskog prijema gdje je Bekvalčeva završila u travnju prošle godine tvrdeći kako ju je tadašnji muž pretukao. Prošlo ročište je prekinuto zbog uzavrelih strasti jer je Lazukićev tim tvrdio kako je izvještaj liječnika krivotvoren. 

Naime, kako je ranije rekao sudski vještak Miloš Jančić, osporava se dokumentacija jer se tvrdi kako se liječnici koji su pregledali pjevačicu nisu potpisali, da sami izvještaji nisu u potpunosti ispravni, da su specijalizanti potpisali izvještaj, a ne specijalisti te da je cijeli izvještaj krivotvoren, što nije točno. 'Izvještaji nedvosmisleno govore da je bilo povreda. Pokušavaju se osporiti jer, navodno, liječnici nisu u potpunosti valjano sačinili izvještaj. S moje strane, taj dio je obranjen. Sada se inzistira na fotodokumentaciji, koja je rađena privatno i koja se nije mogla uzeti u obzir, jer imate medicinsku dokumentaciju u predmetu, a fotografije nisu rađene u MUP-u. Obrana u nedostatku drugih dokaza nameće fotografije, a na sudu je hoće li to prihvatiti ili ne. Moj nalaz potvrđuje da je Nataša zadobila povrede šakom i šakom stisnutom u pesnicu', zaključio je prošli put sudski vještak, prenosi Kurir.

Podsjećamo, prošla je godina za srpsku pjevačicu bila jedna od najtežih. Nakon što je u veljači na svijet donijela kćerkicu Katju koju je dobila iz braka s Lazukićem, samo dva mjeseca nakon poroda, pjevačica je prijavila supruga zbog obiteljskog nasilja. Nemili događaji utjecali su na pjevačičino zdravlje te je i sama priznala kako se borila s depresijom. 'Depresija, anksioznost i samosažalijevanje luksuz su bogatih, ja sebi takav luksuz nisam mogla priuštiti, odlučila sam da budem sretna i da moje kćeri i moja porodica budu ponosni na mene', ispričala je Bekvalčeva. 

Magazin

Royals