Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Princ Harry o strahu od kraljice Elizabete

Zbog ovoga će percepcija o kraljevsoj obitelji biti potpuno drugačija

 Izvor: Story

Već neko vrijeme svi svjetski mediji bruje o potencijalno kontroverznom dokumentarnom filmu koji se snima o britanskoj kraljevskoj obitelji i njihovim životima iza zidova Buckinghamske palače.  

Budući da je palača trenutno prepuna kamera, svi spontani trenuci koji se dogode unutar nje, a nismo ih navikli vidjeti, ostanu zabilježeni. Prezentacija i strogo držanje koje kraljevska obitelj ima u medijima trebala bi biti 'razbijena' određenim kadrovima iz filma koji su spontano snimljeni. Tako se tijekom snimanja dokumentarnog filma princ Harry spontano obratio ugostiteljima koji su stigli s Kariba na poduku o gostoprimstvu i organiziranju javnih događanja.

'Vi ste više u Buckinghamskoj palači nego što sam ja ikada bio, a tu ste tek dva tjedna. Jeste li već naletjeli na Kraljicu? Ako slučajno naletite na nju na hodniku nemojte paničariti. Znam da hoćete. Svi se uspaničarimo' rekao je nasmijani princ Harry.

Premijera dokumentarnog filma 'Queen of the World' biti će prikazana 25. rujna, a datum drugog dijela još uvijek nije poznat. Koliko se zna, u filmu će biti uvrštene i snimke iz privatne kolekcije kraljevske obitelji koje do sada nikada nisu bile dostupne javnosti.

 Izvor: Profimedia

Tagovi

Magazin

Royals