U zadnje vrijeme uspješnu domaću sportašicu Sandru Perković viđamo u besprijekornim izdanjima koji uključuju upečatljiv make up i elegantne modne kreacije. U takvim se situacijama naša najbolja atletičarka svojim tip-top kombinacijama nerijetko pohvali brojnim pratiteljima i obožavateljima na društvenim mrežama. Ipak, i dalje ponosno pozira u opuštenim sportskim kombinacijama i bez imalo šminke.

Tako je sada Sandra usred napornih priprema za Europsko prvenstvo u Berlinu i na Instagramu gotovo svakodnevno dijeli zanimljive trenutke s treninga. Posljednjom objavom pokrenula je lavinu pozitivnih komentara. Naime, domaća sportašica objavila je fotografiju na kojoj ležerno pozira bez trunke šminke na licu i time svima dala do znanja kako nema problema pokazati se u prirodnom izdanju. ‘Ja sam žena. Koja je tvoja supermoć?', napisala je u opisu objave. 

Podsjetimo, Sandra je nedavno osvježila usne hijaluronskim filerima koji pojačavaju volumen i daju svježiji izgled i boju, a na to se odlučila zbog teških uvjeta u kojima vrlo često radi. 'Od najvećih vrućina, hladnoća i vjetra, mi radimo na otvorenome. Sve to ostavlja tragove na samom organizmu, ali to je atletika - sport na otvorenome. Zbog svih tih uvjeta moje tijelo je izloženo velikom stresu', objasnila je te dodala: 'Volim dobro izgledati, volim paziti na sve sitnice. Mislim da svaka žena ima ljepotu na koji treba paziti i održavati ju. Osvježenje tena ili usana je normalna rutinska 'terapija'.'