Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vedrana Rudan izvrijeđala Joksimovićevu suprugu

Autor L.B.

Kontroverzna autorica u eteru srpske televizije oplela po voditeljima

 Izvor: Dražen Kokorić

Vedrana Rudan, književnica, novinarka, kolumnistica, ponekad i političarka, a svakako aktivistica bez dlake na jeziku nedavno je izdala novu knjigu povodom čega je pozvana na gostovanje na jednu srpsku televiziju.


Kontroverzna Vedrana pojavila se u studiju kao gost Jovane Joksimović i Srđana Predojevića, dvije poznate srpske televizijske ličnosti kojima se po licima mogla vidjeti razina neugodnosti koju su osjećali tijekom intervjua. Naime, književnica je u emisiji pričala o svojoj knjizi 'Kosturi okruga Madison' koja govori o dva ljubavna trokuta pokazujući nam sve sumnje, strahove i dvojbe za koje autorica smatra da žena prolazi kroz brak. Tako je voditelj na samom početku počeo intervjuirati Rudan o  tome kako je glavna junakinja nakon svega pet dana shvatila da se krivo udala, na što ga je Vedrana prekinula s upadicom 'Shvatila je isto što i vaša žena – da je loše izabrala.'Da ne bi ostalo samo na tome, voditeljici Jovani Joksimović, Rudan je iskomentirala supruga, Željka Joksimovića kao antipatičnog, a nju je okarakterizirala kao jadnicu. 'Jovana je isto jadna, ima onako ružnog i neuspješnog muža. Ona je prelijepa, a on siroče. Meni je Željko antipatičan jer ga sve Hrvatice vole. Lijep je, uspješan i lijepo pjeva. Sve žene kod nas luduju za njim, a meni je antipatičan' objasnila je Rudan na što su se voditelji samo kiselo nasmiješili. 

 Izvor: Story

Pred sam kraj intervjua, Rudan se još jednom namjerila na voditelja pa ga je nagovarala da prizna kako ima ljubavnicu, u braku mu je loše i da nije sretan, na što se umiješala Joksimović i zahvalila se spisateljici na gostovanju u emisiji. 

Tagovi

Magazin

Royals