Sarah Hyland zabrinula je javnost svojim posljednjim riječima i fotografijom na Instagram Storyju. Zvijezda serije 'Moderna obitelj' podijelila je selfie iz bolnice, odjevena u bolničku pidžamu, a njezino lice potpuno je natečeno te izgleda gotovo neprepoznatljivo.

Ponekad je selfie više od dobrog ugla i toga da se osjećate slatko. Ovaj put sam za Međunarodni dan selfija odlučila podijeliti svoju istinu, koliko god da je bolna', napisala je 27-godišnjakinja uz fotografiju lica koje odaje kako se nešto ozbiljno događa s njezinim zdravljem. 'Ovako izgleda moje lice nakon što me rastrgao rad protiv moje volje', dodala je Sarah te istaknula kako bi zdravlje uvijek trebalo biti na prvom mjestu.

Da glumici zdravlje često trpi dokazuje i podatak da su joj, još dok je bila djevojčica, liječnici otkrili displaziju bubrega zbog koje joj je život prije šest godina mogla spasiti samo transplatacija. Kako bi ostala živa, njezin otac donirao joj je bubreg. Što se ponovno događa s lijepom brinetom još je uvijek nepoznato, no sudeći po fotografiji, mogla bi biti riječ o ozbiljnoj situaciji.