Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity
21.03.2018. / 06:59 13:02

Strava i užas u Big Brother kući

Autor T.O.
21.03.2018. / 06:59 13:02
Autor T.O.
21.03.2018. / 06:59 13:02

Stanarima Big Brother kuća postaje njihova najgora noćna mora u kojoj će se testirati njihova hrabrost

Bigi je odlučio stanare stavljati u neugodne situacije, ali i naučiti ih suočavati se sa strahovima. 'Vas četvero ste odabrani da sudjelujete u sobi straha!', najavio je Big Brother Ani, Karli, Marinu i Tomislavu. Čini se kako je Tomislavu jedino smiješno jer je on smirivao ostatak ekipe u ispovjedaonici. Njih četvero su pojedinačno morali ući u 'sobu straha' te proći kroz izazove u kojemu su njihove najgore noćne more. 'Brate, ti si luđak!', prokomentirao je Marin kroz suze.

U sklopu tjednog zadatka u kojem se stanari moraju suočavati sa svojim strahovima, Anu je u ispovjedaonici dočekao klaun. Taj inače mnogoj djeci omiljeni lik iz cirkusa, Bjelovarčanki nije bio nimalo simpatičan pa se pobrinula da u ispovjedaonici napravi - cirkus.

Izvor: RTL Big Brother (Screenshot)

Ušla je s krpom u ustima kako bi se suzdržala od vrištanja jer ih Big Brother kažnjava s 1000 kuna za svaki urlik, ali ni to nije puno pomoglo. Čim je ugledala klauna, pobjegla je na drugi kraj ispovjedaonice i počela plakati, a onda su se krenuli miješati smijeh i suze. U jednom trenutku klaun joj je predložio da zajedno sjednu u fotelju, što je ona bojažljivo prihvatila, a na kraju je Big Brotheru pokazala koliko se trese te zaključila da je još tisuću kuna od glavne nagrade otišlo u nepovrat.

Izvor: RTL Big Brother (Screenshot)

Uz žrtve i prokletstva, stanari se moraju suočavati sa čudnim stvarima danju i noću. 23-godišnjeg Marina Novakovića prvog je prestrašio nepoznati čovjek u kostimu kostura, a zatim su se svi stanari prestrašili vidjevši kupaonicu. 'Luce, cijeli lavandin je pun crva', rekla je28-godišnja Ana Marković Luciji. Splićanka je rekla kako njoj to nije strašno nego je bez veze. Ana se požalila da će nju glava boljeti pet dana od horor spački. Istaknula je kako voli gledati horore, ali je sve to previše za nju. 

Tagovi

NAJČITANIJE

NAJNOVIJE

loader