Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

EKSKLUZIVNO Omiljenom chefu Davidu Skoki ostvario se san

Prvim pojavljivanjem na TV-u osvojio je epitet najseksipilnijeg hrvatskog chefa

  Izvor: Story

Čim se pojavio na malim ekranima, chef David Skoko izazvao je silnu pozornost javnosti. Preko noći se tako prije četiri godine prometnuo u najseksipilnijeg hrvatskog chefa.

Bilo je samo pitanje kako će se ponovno otisnuti u televizijske vode, a iz vijesti koju ekskluzivno saznajemo, jasno je da je samo čekao pravu ponudu. 'Ovo je vrhunac moje televizijske karijere i ostvarenje najluđih snova. U regiji već ima nekoliko emisija s kuharima iz Srbije i Slovenije, a mislim da je sad pravo vrijeme za hrvatsku emisiju. Kuhamo ovo već neko vrijeme, sad je spremno za serviranje' rekao je David Skoko koji će od ove zime biti prvi hrvatski chef na kanalu 24Kitchen.

Osim brojnih poslovnih uspjeha koje niže i uzlazne putanje u svojoj karijeri, Skoko je otkrio kako se njegova supruga nosi s brojnim obožavateljicama, te što njegova kćer i sin kažu kada ga vide na malim ekranima.

Cijeli intervju o najzgodnijem chefu Davidu Skoki te novostima u njegovu životu čitajte u novom broju magazina Story kojeg možete kupiti na svim kioscima od srijede, 19. rujna 2018. godine.

Tagovi

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image