Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity
05.12.2018. / 13:44 17:09

Fotografijama tijela u lijesu objavili vijest o smrti YouTuberice

Autor T.O.
05.12.2018. / 13:44 17:09
Autor T.O.
05.12.2018. / 13:44 17:09

Obitelj se odlučila za pomalo bizaran način

Najstarija zvijezda YouTubea na svijetu, indijka Mastanamma, umrla je u 107. godini. Mastanamma je objavljivala videe u kojima je dijelila svoje recepte i pokazivala kako nastaju neka od najpoznatijih indijskih specijaliteta. Videi su snimani u njezinom rodnom selu Andhra Pradesh, a u njima ona sjedi na tlu, guli povrće noktima te gotova jela poslužuje u listovima banane.

Ipak, kada je umrla, njezina se obitelj odlučila za pomalo bizaran način objavljivanja vijesti o njezinoj smrti. Naime, na njezinom su YouTube kanalu objavili nekoliko fotografija i videa njezina tijela u lijesu. U kratkim videozapisima tako se vidi kako njezino tijelo voze po selu dok se brojni mještani opraštaju od svoje lokalne zvijezde.

Kada je 2017. godine njezin unuk Laxman za medije progovorio o bakinom kanalu, rekao je kako je cijela priča počela slučajno. 'Na početku je krenulo iz čiste zabave, no onda je postalo viralno. Ljudi koji žive u gradovima potpuno su zaboravili na tradicionalne metode kuhanja, a ja sam im želio pružiti uvid u starinske načine. Tražio sam idealnu osobu za to, a onda sam shvatio da bi moja baka bila idealna za to', kazao je.

Tagovi

NAJNOVIJE

loader