Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NEVOLJE U RAJU Kim bijesna na Kanyea

Autor L.A.

Teško je zamisliti da ova obitelj nije na okupu

 Izvor: Instagram (Screenshot)

Kanye West je na koncertu u Los Angelesu izjavio kako se s obitelji seli u svoj rodni grad Chicago, a kako prenose strani mediji bračni par je još prije uložio u nekretninu tamo te se čini kako reper sada trajno želi preseliti. 'Želim priopćiti svima kako se vraćam u Chicago i više se nikada ne želim vratiti', rekao je Kanye pred publikom.

No, bliski izvor obitelji otkriva kako se njegova supruga Kim ne slaže s tom odlukom. 'Kim cijeli život živi u Los Angelesu. Tu joj je obitelj, prijatelji, frizer, stilisti. Voli što njihova djeca odrastaju u velikoj obitelji, okruženi nećacima i nećakinjama. Nije u redu način na koji je to Kanye objavio pred publikom, s obzirom na to da njih dvoje nikada nisu o tome ozbiljno pričali', izjavio je bliski izvor te dodao kako je Kim uzrujana oko cijele situacije. 

Jedan od mogućih razloga iznenadne odluke repera je i njegova želja da postane predsjednik. Naime, Kanye je rekao kako će se kandidirati za izbore 2020., a preseljenjem u Chicago dobio bi uvid u 'stvarni život' ljudi, tvrdi izvor blizak reperu. 'Kanye treba živjeti u stvarnom svijetu sa stvarnim ljudima koji zarađuju za život sa stvarnim poslovima da bi razumio kako biti predsjednik, a L.A. nije stvarni svijet', rekao je izvor.

Magazin

Royals