Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Anđa Marić podijelila mišljenja zbog odnosa prema psu

Autor T.Č.
Autor T.Č.

Kreativno

Pjevačica i spisateljica, 42-godišnja Anđa Marić, nasmijala je brojne pratitelje na Instagramu fotografijom njene kujice Puse. Naime, 42-godišnjakinja je, svojoj mezimici nacrtala obrve. Uz objavu je napisala: Nacrtali smo Marlene Dietrich obrve, ali zapravo ima oči Bette Davis', prema stihovima pjesme američke pjevačice Kim Carnes, Bette Davis Eyes. 

'Divna je', 'koje ste vi budale', 'krasne obrve', 'je li to japansko iscrtavanje?', samo su neki od komentara. Jedan od pratitelja istaknuo je i da im nije baš uspjelo, na što je Anđa otkrila da se Pusa puno micala, inače bi sigurno izgledalo još bolje. U ovom duhovitom i kreativnom pothvatu pomogla joj je i prijateljica, manekenka Marijana Brankov.

Ova vedra spisateljica ne odvaja se od svoje 'najbolje prijateljice', a često s njom objavljuje i fotografije. Tako je Pusa s njom bila i na intervjuu, uvijek joj u autu sjedi u krilu, a pravi joj društvo i prilikom odlaska u restoran ili pub. Anđa je toliko voli da je smatra svojim drugim djetetom.

Tagovi