Proljeće je donijelo novu ljubav kantautoru Borisu Novkoviću. Naime, glazbenik je nedavno u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog velikim koncertom proslavio trideset godina karijere, na zagrebačku premijeru dokumentarnog filma 'Vatreni' prošlog tjedna došao je u društvu mlade i vitke plavuše, 25-godišnje Zagrepčanke Iris Volf. Opušteni i nasmijani spremno su pozirali našem fotografu.

'Iris i ja smo u vezi, lijepo nam je', potvrdio nam je glazbenik, a od upućenih doznajemo da ih se često može vidjeti kako uživaju u šetnji sa svojim četveronožnim ljubimcima. Boris ima jednog psa, a Iris je udomila dva. Pjevaču se, među ostalim, i svidjela ljubav prema životinjama mlađahne manekenke agencije Midikenn koja je 2015. proglašena najseksepilnijom Hrvaticom.

U siječnju je Story donio ljubavnu priču Novkovića i 38-godišnje defektologinje te članice plesnog ansambla kazališta Komedije, Ane Hanić, s kojom je putovao u Dubai i Kanadu. No kako doznajemo, prijateljski su se razišli  prije dva i pol mjeseca. Sada 49-godišnji glazbenik proživljava lijepio i opušteno razdoblje, i da se u njemu strast nikad nije ugasila, potvrdio je i u intervjuu za naš časopis početkom svibnja.

'Romantična sam osoba, ali često sam najromantičnije trenutke doživio sam sa sobom kako bih otplovio nekamo u snove i zamišljao novu ljubav koja me čeka negdje iz ugla, Poanta je da zauvijek vjerujem u ljubav i nikada ne prestajem, rekao je Boris.