Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Dino Merlin: 'Oteo sam svoju suprugu'

Autor N.R.
Autor N.R.

Tajna koja se čuvala godinama

Dino Merlin, 56-godišnji bosanskohercegovački pjevač otkrio je priču koja stoji iza jedne od njegovih najpoznatijih pjesama 'Kad si rekla da me voliš', prenosi srpski portal 'Glossy'. Naime, ovaj hit posvetio je svojoj supruzi Ameli u najtežim trenucima, kada su bili razdvojeni. Kao što je ispričao nekoliko puta, život ga nije mazio. Zbog siromaštva morao je raditi teške fizičke poslove kako bi preživio, ali i boriti se za Amelinu ljubav. 

'Borili smo se, krili, ali nitko nas nije mogao rastaviti. Nakon pet godina smo se tajno vjenčali. Bilo je to romantično vjenčanje, iako sam svoju ženu doslovno oteo. Uz nas su bili samo moj kum i Amelina sestra koja je bila kuma. Govor matičarke bio mi je predug, stalno sam pogledavao na vrata da ne bi netko naišao i pokvario našu sreću. Nakon vjenčanja otišli smo na bračno putovanje u Dubrovnik, a kad smo se vratili, preselili smo se kod moje majke i odmah osjetili udar svakodnevice. Mene je čekala velika odgovornost za obitelj i težak rad, a Amelini roditelji bili su toliko ljuti da pola godine nisu hteli ni čuti za nju. Ali, eto vrijeme liječi sve pa me danas Amelini roditelji vole i više nego što zaslužujem', ispričao je Dino.

Izvor: Instagram

Naime, roditelji njegove djevojke, a danas dugogodišnje supruge, na samim počecima nisu podržavali njihovu vezu jer nisu željeli da im se kći viđa sa siromahom. Kao što je poznato, Dino potječe iz siromašne obitelji, koju je otac napustio još dok je on bio dječak. 'Odrastao sam kao dijete razvedenih roditelja. Često sam govorio da sam ptica s jednim krilom. Sigurno nosim u sebi ožiljke, ali i snažan poriv da moja djeca ne osjete tu prazninu koju sam ponekad osjećao za svojim ocem', ispričao je svojevremeno za Story.

Podsjetimo, kao srednjoškolac, Dino se zaljubio u bogatu Amelu, s kojom danas ima dvoje djece, kći Naidu i sina Hamzu. Zbog toga što je njihova veza bila zabranjena, baš kao i kod Romea i Julije, njih dvoje viđali su se potajno. Unatoč tome, svoju petogodišnju vezu većinom su proveli odvojeno, što je potaknulo, danas jednog od najpoznatijeg balkanskog pjevača, da napiše hit 'Kad si rekla da me voliš'. Tagovi

Izbor Urednika

Royals