Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity
02.03.2019. / 10:08 14:43

JOHNNY DEPP NAVODNO TUŽI AMBER: 'Kriva je za nasilje'

Autor A.M.
02.03.2019. / 10:08 14:43
Autor A.M.
02.03.2019. / 10:08 14:43

Drama između Amber i Johnnyja se nastavlja...

Američki 55-godišnji glumac, Johnny Depp, navodno je podnio tužbu tešku 50 milijuna dolara zbog klevete protiv bivše supruge, 32-godišnje Amber Heard. Depp tvrdi kako su u novim dokumentima optužbe njegove bivše žene za obiteljsko nasilje 'složena prijevara', prenosi The Blast.

Izvor: Story

'Prije dvije godine, postala sam javna ličnost koja predstavlja obiteljsko nasilje i osjetila sam punu silu bijesa javnosti protiv žena koje su progovorile o nasilju', Heard je napisala u članku za Washington Post u prosincu prošle godine, a zvijezda 'Pirata s Kariba' kaže kako je Amber prešla svaku granicu napisavši to. Iako nije spominjala Johnnyja, on tvrdi kako je referenca na njega vrlo jasna. 

'Članak počiva na glavnoj tezi da je gospođica Heard žrtva obiteljskog nasilja, a da je gospodin Depp krivac za to nasilje. Depp nikada nije zlostavljao Heard. Njezine optužbe protiv njega iz 2016. godine su lažne. Heard nije žrtva obiteljskog nasilja, ona je krivac', navodno stoji u optužnici te Depp dodaje kako je zbog tog članka pretrpio velike posljedice jer samo četiri dana nakon objave, njegov 'piratski' filmski hit, nije bio popularan kod publike.

Izvor: Story

Optužnica također uključuje i optužbu da je Heard tijekom braka započela vezu s vlasnikom Tesle, Elonom Muskom s kojim se sastajala 'kasno u noćnim satima', navodi spomenuti portal. 

Inače, Heard je zatražila razvod u svibnju 2016. godine uz optužbe da ju je glumac verbalno i fizički zlostavljao 'tijekom cijele veze'. Tvrdi kako je Depp postao bijesno nasilan tijekom toga mjeseca te da joj je bacio mobitel u lice, čupao kosu, razbijao boce vina i uništio slikarski studio. Nakon toga, Depp je dobio privremenu zabranu približavanja, a Heard je tada trebala svjedočiti na sudu, no par je došao do zajedničkog sporazuma u kolovozu 2016. 

NAJČITANIJE

NAJNOVIJE

loader