Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sebična gesta Meghan na vjenčanju princeze Eugenije

Čekala je pravi trenutak

 Izvor: Profimedia

Kensingtonska palača objavila je sretnu vijest. Megan Markle, supruga princa Harryja je trudna, te će oni na proljeće po prvi put postati roditelji. Princ i vojvotkinja vijest su objavili na proslavi vjenčanja njegove rođakinje, princeze Eugenije koja se u petak udala za Jacka Brooksbanka u Windsoru. Čekali su s objavom vijesti da ne bi skrenuli pozornost s vjenčanja. No, ipak se nisu mogli suzdržati pa su vijesti o prinovi obitelji obznanili na dan vjenčanja. 

Već se neko vrijeme nagađalo o Meganinoj trudnoći, pogotovo jer se na vjenčanju u petak pojavila u širokom plavom kaputu koji je skrivao trbuh. U ponedjeljak ujutro, nakon slijetanja u Sydney, gdje su princ i vojvotkinja na turneji, Megan je trbuh pokrivala ljubičastim mapama s papirima. Glasine o trudnoći dodatno su potakle i vijesti kako njena majka, Doria Ragland u Los Angelesu pohađa tečaj o brizi za bebe, te kako se, navodno planira preseliti u London da bi bila bliže Meghan. 

 Izvor: Profimedia

Prinova koja će na kraljevski dvor stići na proljeće, bez obzira na spol,  bit će sedma u redu za britansku krunu . Ispred su princ Charles, princ William, njegovo troje djece- prinčevi Louis i George i princeza Charlotte, te budući otac,  princ Harry.

Magazin

Royals