Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Zgodni glumac zbog svojih uloga ozbiljno ugrozio zdravlje

Autor A.S.
Autor A.S.

Doveo se u opasnost

Christian Bale proslavio se po drastičnim transformacijama za svoje razne uloge u filmovima, no da to nije toliko lako i zdravo dokazuje činjenica da je glumac ozbiljno ugrozio svoje zdravlje zbog toga. Kako su likovi koje je utjelovljavao često bili dosta različiti, Christian je morao intenzivno skidati i dobivati kile, što se negativno odrazilo na njegovo zdravstveno stanje.

Izvor: Profimedia

'U nekom trenutku moje srce ovo neće više moći izdržati', iskreno je priznao glumac za strane medije nakon što su mi liječnici savjetovali kako bi trebao prestati s takvim 'šokiranjem' organizma te kako bi morao naći balans ukoliko misli što duže živjeti. Podsjećamo Bale se za ulogu u filmu 'Vice' morao udebljati čak 20 kilograma, zbog čega je morao jesti puno slatkog, osobito torte i kolače. Također, večere su mu bile servirane u posebno velikim porcijama.

Izvor: Profimedia

Suprotno tome, za ulogu u filmu 'The Machinist' morao se doslovno izgladnjivati te je pao na samo 40 kilograma. Kako bi to postigao, živjeo je samo na kavi, vodi i jednoj jabuci dnevno. Takve šokantne promjene u poptunosti su mu poremetile rad metabolizma i organizma općenito, a sada je na njemu da se povuče i pokuša izbalansirati prehranu i živi što zdravije može.

Izvor: Profimedia

Najčitanije

Najnovije

loader