Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Znate li koliko stoji ručak s Amal Clooney?

Autor A.M.
Autor A.M.

Nije za svakoga...

Na prestižnom američkom fakultetu Columbia, održala se aukcija čiji su prihodi namijenjeni za potporu rada pravne pomoći studenata, a ovaj dobrotvorni događaj je pobudio interes javnosti zbog 40-godišnje odvjetnice za ljudska prava, Amal Clooney. Naime, jedna je studentica ponudila svotu od 8,100 dolara kako bi otišla na ručak u New Yorku sa suprugom 57-godišnjeg glumca Georgea Clooneya i profesoricom ljudskih prava, Sarah Cleveland, prenosi Page Six.

Izvor: Story

Magazin dalje navodi kako se radi o studentici koja pohađa prvu godinu prava u Ivy League školi. Onaj tko osvoji, odnosno ponudi najveću svotu novca i osvoji ručak s Amal, sa sobom na ručak može povesti do šest osoba, a dotična studentica planira povesti svoje prijatelje. 

Podsjećamo, Amal je jedna od najuglednijih odvjetnica, a njezina karijera je spoj humanitarnog prava i međunarodne politike. Radila je u nekoliko UN-ovih komisija, predavala na nekoliko sveučilišta, kao što su The Hague Academy i The New School in New York. Tečno govori engleski, francuski i arapski, a napisala je i knjigu ‘The Special Tribunal of Lebanon’. U karijeri je zastupala brojna poznata imena, a impresivna lista klijenata uključuje i bivšu ukrajinsku premijerku Juliju Timošenko te osnivača WikiLeaksa Juliana Assangea. 

Tagovi

Najčitanije

Najnovije

loader