Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

EKSKLUZIVNO Goran Bogdan i srpska glumica potvrdili vezu

Da je jedan od najpoželjnijih Hrvata, 38-godišnji glumac Goran Bogdan, itekako zaljubljen u 12 godina mlađu kolegicu Jovanu Stojiljković, vidjelo se u Sarajevu uoči premijere druge sezone serije ‘Senke nad Balkanom’, na čijem se setu njihova romansa i rasplamsala

 Izvor: Story

Široki osmijesi, nježni dodiri i pogledi na crvenom ćilimu Sarajevo Film Festivala potvrdili su da je jedan od najpoželjnijih Hrvata, 38-godišnji Goran Bogdan, itekako zaljubljen u 12 godina mlađu kolegicu, glumicu Jovanu Stojiljković. Par se pred mnoštvom okupljenih prošetao uoči premijere druge sezone najgledanije regionalne serije ‘Senke nad Balkanom’, na čijem se setu njihova ljubav i rasplamsala. Goran već neko vrijeme zbog poslovnih projekata živi u Beogradu, gdje se, kako kaže, udomaćio, a nagovijestio je da će ondje ostati i dalje.

Unatoč tome što je već na početku razgovora nagovijestila da ne voli s medijima dijeliti novosti iz ljubavnog života, nismo je mogli ne pitati o odnosu s Goranom. Iako je bila izrazito tajanstvena, sramežljivim smiješkom, koji je dovoljno otkrio, rekla nam je kako bi radije preskočila to pitanje.

Sve o ljubavi Gorana i Jovane pročitajte u novom broju magazina Story, koji možete kupiti od srijede 28. kolovoza 2019. godine. 

Magazin

Royals