Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Domaća glumica o Talijanima: 'Veseli su, srdačni i zgodni'

Autor T.Č.
Autor T.Č.

Uživala je

Domaća kazališna i televizijska glumica, 35-godišnja Lana Gojak, najpoznatija po svojoj ulozi u RTL-ovoj seriji 'Ne daj se Nina', nedavno se s partnerom, televizijskim redateljem Sinišom Bajtom, zaputila na odmor u susjednu Italiju. Posjetili su Trst, a glumica je za Story.hr otkrila kako se taj grad promijenio otkad je bila dijete, kakav narod su Talijani, ali i kako se provela u Sloveniji, koju su posjetili pri povratku.

'Putovala sam u Trst još kad sam bila dijete. To je mjesto u mojoj obitelji predstavljalo meku za shopping. Uvijek sam bila uzbuđena kada bi putovali tamo, ali tada ga nažalost nisam imala prilike doživjeti. Sjećam se samo jurnjave po dućanima, cjenkanja, nadvikivanja i mnogobrojnih vrećica. Danas je to potpuno drugačiji grad, ima drugačiju energiju. Romantičan je, lijep, prepun turista i nekako mirniji. Nema više te gungule i buke', ispričala je.

Talijani joj se itekako sviđaju i o njima ima samo riječi hvale. 'Veseli su, srdačni, temperamentni, zgodni', rekla je te istaknula da joj je žao što nije bolje savladala talijanski jezik jer joj je jako lijep. Osim toga, oduševila ju je i talijanska kuhinja, a osobito morski specijaliteti. 'Hrana je na svakom koraku. Čak i kad naručiš samo piće stižu grickalice, kolačići', rekla je. Priznala nam je i da ne zna kako Talijani zadržavaju dobru liniju pa se našalila kako je dobro što nije predugo bila u Italiji.

Kada su putovali natrag u Hrvatsku, Lana i Siniša odlučili su malo produžiti svoj izlet te stali u Ljubljani. Glumica nam je ispričala što ju je osobito oduševilo u glavnom gradu Slovenije: 'Prekrasne ulice, mostovi, lijepo uređeni kafići i restorani. Uvijek iznova uživam u tom romantičnom, bajkovitom gradu'.

Upitali smo je i planiraju li nastaviti svoje putovanje i posjetiti još neku zemlju. 'Vraćamo se kući u Zagreb, svatko svojim radnim obvezama. Ja ću opet pakirati kofere, srećom idem put mora. Prvo idem u Pulu gdje imam predstavu 'Samice', a zatim u Lošinj sa predstavom 'Sve o ženama', ispričala je, ali i dodala da ne znaju kako će im izgledati ostatak ljeta jer su im najdraža spontana putovanja.

Tagovi