Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Zašto je Marijani Batinić sada Božić?

Autor A.M.
Autor A.M.

Ne skida osmijeh s lica

Jedna od naših najdražih televizijskih lica, Marijana Batinić, nakon radne zime, sa suprugom Matejem Pašalićem i njihovom uskoro četverogodišnjom kći Enom, zaputila se na skijanje. Iako je sve do nedavno skrivala od javnosti svoj privatni život, u posljednje vrijeme objavljuje sve više obiteljskih trenutaka. 'Nama je Božić', napisala je veselo i s osmjehom na licu voditeljica dok pozira kraj okićenog bora na skijalištu.

Naime, svojim je pratiteljima pokazala koliko uživa sa svojom kći Enom i društvom koje im se priključilo na godišnjem odmoru, objavivši niz fotografija na svom Instagram profilu, a posebno je ponosna što je njena kći jedinica naučila skijati.

Izvor: Story

Batinić je mnogima pomogla pronaći ljubav u emisiji 'Ljubav je na selu', a sada je još jednom pokazala kako izgleda njezin život otkad je i sama pronašla svoju ljubav. Za Pašalića se udala u siječnju 2015. godine, a njihova kći jedinica će u veljači proslaviti četvrti rođendan. Nikada nije krila da ju majčinstvo oplemenjuje te koliko cijeni svaki trenutak proveden sa svoje dvije ljubavi.

Izvor: Story

Izbor Urednika

Royals