Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Oštra primjedba Lane Jurčević na hrvatski turizam

Autor A.S.

Glazbenica je ljuta, a broji mnoge istomišljenike

 Izvor: Instagram (Screenshot)

Lana Jurčević jedna je od rijetkih koja je na odmor otišla nesretna, ali broji mnoge istomišljenike kada je u pitanju problem koji ju je razljutio i pokvario joj ljetovanje. Pjevačica se odlučila otići na more i sa sobom povesti svog psića, kujicu Šnicku, no iznajmljivači  vlasnici hotela koje je pokušala rezervirati nisu dopuštali da njezin četveronožni član obitelji boravi s njom u apartmanu. To je izrazito razljutilo Lanu koja se obratila javnosti putem Instagrama i oštro kritizirala hrvatski turizam i hotelijerstvo.

'Želim izraziti svoju frustriranost smještajima i hotelima u Hrvatskoj. Ne znam kako je po Balkanu, ali ne daju mi da dovedem psa. Što bih ja sad trebala, izbaciti psa iz kuće i otići obaviti što imam za obaviti? Ljudi idu na godišnje odmore, što bih ja trebala sa psom?' nezadovoljno je napisala Lana na Instagramu, dodavši kako već tri dana ne može naći smještaj za sebe i svoju miljenicu u Vodicama i Šibeniku. Kako bi Šnicka, koja ima i vlastiti Instagram profil, mogla s njom na more, Lana se obratila prijateljima i zamolila da netko primi nju i njezinu četveronožnu pratnju na nekoliko dana.

'Moj pas ima četiri kile i ne smrdi i ne pušta dlake za razliku od mene koja puštam dlake, ne smrdim i imam 60 kila više. Gdje god sam po svijetu putovala, psa maltene u bolnicu puštaju, karikiram, a u Hrvatskoj ne možeš platiti ni 300 eura za nešto pa da te puste sa psom', nastavila je Lana i naišla na brojne istomišljenike koji su joj pružili podršku i ispričali svoja iskustva.
Lijepa pjevačica naposljetku se dotaknula ljudske higijene te zaključila: 'Kad putuješ pa hodaš po benzinskim postajama i zapišanim i zas*anim WC-ima pa hodaš ljudima po hotelima i sobama, to je sve u redu, ali pas ne.'

Magazin

Royals