Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Novi korak u životu Hane i Gorana

Autor A.M.
Autor A.M.

Ne skidaju osmijeh s lica

Gospodin Savršeni, Goran Jurenec i njegova odabranica, Hana Rodić, danas imaju 'takeover' odnosno preuzimanje Instagram profila 'Gospodin Savšeni' te će pokazati kako izgleda dan u životu ovih zaljubljenih golupčića. Da su jedva čekali ponovno se vidjeti i provesti vrijeme skupa, pokazala je Hana. 'Danas dolazi Goran. Znam da ste dugo čekali YouTube kanal, ali htjela sam da prvi video snimimo skupa. Očekujte ga ovaj tjedan' lijepa Hana je ushićeno napisala na svom Instagram Storyju te podijelila fotografiju u kojoj se ona i Goran grle. 

Goran nažalost nije proveo Božić u zagrljaju svoje drage, već je jučer doputovao u Zagreb, a koliko se su sretni što su opet skupa, ne skrivaju. Novopečeni par se također dobro i zabavlja, a dan su započeli u kuhinji, praveći kolače. Koliko je Goranu Hana prirasla srcu govori činjenica kako je već naziva 'svojom boljom polovicom' dok ona ne skida osmijeh s lica. 

Vjerni obožavatelji i svi oni koji su navijali za ovo dvoje su ipak najviše odreagirali i raznježili se na jedan detalj, kada je Goran svoju Hanu nazvao 'bebo' te ih zasuli komentarima koliko su preslatki. 

Najčitanije

Najnovije

loader