Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Plavuša s HRT-a ne miruje ni na godišnjem odmoru

 Izvor: Story

Mirna Zidarić odavno je javnosti poznato lice. Dugi niz godina izvještavala je publiku o sportskim novostima, a očito se sportski način života duboko ukorijenio i u njezin životni stil. Obožava jogu, trčanje, planinarenje...slobodno se može reći da je Mirna uvijek u pokretu i da nema mira, pa ni kada je na odmoru. Tako je bilo i danas ujutro, kada je na sebe obukla sportsku opremu, tenisice za trčanje i krenula u jogging.

Mirna je vlastitu fotografiju objavila na svojem Instagramu, gdje se vidi idilična stazica za trčanje uz more. Iako nije odala lokaciju svojeg boravka, nema sumnje da su joj morski zrak i lagano jutarnje sunce bili odlični partneri za jutarnje trčanje. Odanost sportu vidi se i na Mirninoj liniji koja je oduvijek besprijekorna i na kojoj joj mnogi mogu pozavidjeti. Iako ima 47 godina, Mirna izgleda znatno mlađe.

Odavno njeguje onu poznatu ‘u zdravom tijelu zdrav duh’. Njezini godišnji odmori uvijek su aktivni,  što se najbolje može vidjeti po fotografijama koje objavljuje na svom Instagram profilu. ‘I kad letim, kada sanjam, kad se dižem, kada padam, samo smijem se i smiješ se’, u stihovima je nedavno opisala svoje odlično raspoloženje lijepa voditeljica i novinarka.

A post shared by Mirna Zidaric (@mirnazidaric) on

A post shared by Mirna Zidaric (@mirnazidaric) on

Autor: M.D. Foto: Instagram

Magazin

Royals