Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Svi su zabrinuti za zdravlje kraljice Elizabete II.

Autor A.M.
Autor A.M.

Bliži se stotoj godini života

Kraljica Elizabeta II. u Buckinghamskoj je palači ugostila kralja i kraljicu Jordana, 57-godišnjeg Abdullaha II. i 48-godišnju Raniju. Nakon što su službene fotografije izašle u javnosti, iako se svi smiješe te u palači vlada dobra atmosfera, ono što je mnogima zapelo za oko je kraljičina ruka. Naime, vidljivo je kako joj je ruka 'ljubičasta', a sada čak ni nema narukvice koje u javnosti jako često nosi. 

Izvor: Story

Cijela situacija je zabrinula mnogobrojne pratitelje kraljevske obitelji putem društvenih mreža te su se zapitali je li riječ samo o modrici ili ipak o nečem ozbiljnijem. No, britanski doktori tvrde kako je vjerojatno riječ o najobičnijoj ozlijedi, a stariji ljudi su jednostavno skloniji modricama, a u obzir se mora uzeti da kraljica ima 92 godine. 

Inače kraljica godinama nema problema sa zdravljem, a i uvijek je isticala kako se odlično osjeća za svoje godine, baš kao i njezin suprug, 97-godišnji princ Philip. Iako se bliže stotoj godini života i dalje su vrlo aktivni pa tako Elizabeta II. i dalje jaši konje, a tek nedavno, nakon nesreće u kojoj je princ sudjelovao, odlučio je kako neće više samoinicijativno voziti.

Izvor: Story

Naime, nakon što je početkom godine doživio prometnu nesreću u kojoj se njegov automobil okrenuo na bok, a jedna žena iz drugog automobila je ozlijeđena, nakon dugog razmišljanja, samoinicijativno je donio odluku da prestaje voziti bilo kakva motorna vozila, obznanila je tada Buckinghamska palača. 

Tagovi

Najčitanije

NAJNOVIJE

loader