Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Dokaz da Doris Pinčić Rogoznica ima supruga za poželjeti

Autor L.B.
Autor L.B.

Bivše kolegice nisu krile osmijehe

Boris Rogoznica baš je kao i svoja supruga Doris vrlo aktivan na društvenim mrežama pa nerijetko voli otkriti kako provodi vrijeme u društvu svoje obitelji i prijatelja. 

Ove je godine Doris rodila njihovo drugo dijete, djevojčicu Gitu od koje se još uvijek ne odvaja, pa čak ni kada ide u shopping. Naime, u društvu supruge i djeteta, Boris je kupovao stvari za kuću, a sasvim slučajno 'naletio' je na glumicu Ornelu Višticu s kojom je Doris glumila u popularnoj seriji 'Larin izbor'. Taj trenutak odmah su iskoristili za fotografiju kako bi ovjekovječili spontani susret u kojem je 29-godišnja imala priliku vidjeti malenu Gitu. Koliko im je bilo drago što su se sreli govore i osmjesi na njihovim licima. 

Koliko je sretna i ispunjena zbog svoje dvoje djece i supruga Borisa, Doris neprestano govori, a njen suprug je priznao i da je upravo glumica glava kuće.  'Ono što uvijek moram raditi u kući je slušati ženu i reći: 'Da,draga', kroz šalu je rekao glazbenik koji je supruzi za petu godišnjicu braka poklonio pjesmu. 'Dobiti Doris za ženu, to je kao da si dobio sedmicu na lotu. Samo je stvar hoću li ja toga biti svjestan ili neću', rekao je za RTL Tabloid nedavno Boris. 

Izbor Urednika

Royals