Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Sharon Stone u zagrljaju 19 godina mlađeg muškarca

Autor L.A.
Autor L.A.

Par je uživao u sunčanoj Španjolskoj

Poznata holivudska glumica Sharon Stone ove je godine proslavila šezdeseti rođendan u društvu nepoznatog muškarca, a da između njih ima nešto više od prijateljstva moglo se zaključiti po vrućim poljupcima koje su tada izmjenjivali na plaži. Čini se kako glumica uživa u njegovom društvu jer je i dalje u sretnoj vezi s njim te je sada otkriveno i o kome se radi.

Sharon ljubi 19 godina mlađeg Talijana, Angela Bufu, a iako ni glumica ni agent za nekretnine još nisu službeno potvrdili svoju vezu, sudeći prema fotografijama, par je zaljubljen preko ušiju. Angelo i Sharon su se upoznali u prosincu prošle godine, a razlika između godina za glumicu je uistinu samo broj jer Sharon i dalje izgleda fantastično.

Izvor: Profimedia

Izvor: Profimedia Sharon je poznata kao jedna od rijetkih glumica koja estetskim operacijama ne pokušava zadržati mladost. Nedavno je na pitanje o estetskim korekcijama (omiljenim 'hobijem' brojnih njezinih kolegica) otkrila da se ne planira dati pod nož kako bi prikrila svoje godine. 'Bože dragi, pa jedva imam vremena istuširati se', rekla je. 'Koristim dobre kreme i trudim se obrijati noge kada stignem. I obožavam vježbati. Mislim kako je upravo vježbanje ključ dobrog zdravlja, baš kao i zdrava prehrana. Plešem, bavim se jogom i pilatesom, plivam, igram se s djecom, jašem konje, idem na plažu... Što god radila, volim da sam u pokretu. Ne odlazim na satove vježbanja, već iskoristim bilo koji trenutak', dodala je slavna glumica. Izvor: Profimedia Izvor: Profimedia

Tagovi

Najčitanije

Najnovije

loader